Interaktivt


Interaktivt

Här visas ett litet urval av lösningar inom interaktiva projektorer och skärmar.


Epson EB-595Wi

Epsons nya projektor med ultrakort projiceringsavstånd, touch-funktion och två interaktiva pennor – mer interaktivt kan det inte bli. Projektorn har en ljusstyrka på hela 3 300 lumen och WXGA-upplösning. EB-595Wi har en design med ultrakort projiceringsavstånd som gör att du kan visa stora bilder på mycket kort avstånd med minsta möjliga skuggor och reflexer.

[slideshow_deploy id=’1068′]

Kvalitetsbild
Epsons 3LCD-teknik garanterar högkvalitativa bilder med lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus, vilket ger intensiva färger och ljusstarka bilder, även i dagsljus, samt tre gånger klarare färger än ledande konkurrerande projektorer*. WXGA-upplösningen matchar upplösningen och bildformatet på de flesta bärbara datorer skärmar, och HDMI-ingången medför att eleverna får se skarpa och tydliga projicerade bilder.

Touch-funktion och två pennor
Anteckna direkt på skärmen med fingrarna. Epsons interaktiva pennor är nu ännu känsligare och lättanvända. Eftersom det nu finns två pennor kan lärare och elev eller två elever arbeta samtidigt med olika pennattribut.

Pålitlig
Projicera längre med ökad driftsäkerhet och en lampa som räcker upp till hela 6 000 timmar.

Tidsbesparande
Sätt bara i kontakten och starta – projektorn behöver inte värmas upp och det datorlösa whiteboardläget innebär att läraren inte ens behöver starta sin dator. Den interaktiva funktionen kräver inte att några drivrutiner installeras och den kalibreras automatiskt.

Trådlös projektor
Den trådlösa funktionen gör att du enkelt kan visa innehåll från en mängd smarta enheter via appen iProjection**.

Mer kontroll och samarbete
Projektionsprogrammet går att använda på flera datorer så att läraren och eleverna kan dela med sig av sitt material samtidigt. Med moderatorfunktionen har läraren fullständig kontroll och kan välja vilket innehåll som visas.

VIKTIGA FUNKTIONER

 • Kvalitetsbild: Epsons 3LCD-teknik garanterar bilder med hög kvalitet
 • Touch-funktion och två pennor: Anteckna direkt på skärmen med fingrarna
 • Pålitlig: Ökad driftsäkerhet och längre livslängd för lampan
 • Tidsbesparande: Koppla bara in och knäpp på den – projektorn behöver inte värmas upp
 • Trådlös projektor: Innehåll kan visas trådlöst från en mängd olika enheter

Epson EB-595Wi Datablad ikon-pdf

* – Jämfört med ledande DLP-projektorer med ett chip för företag och utbildning grundat på data från NPD mellan juli 2011 och juni 2012. Ljusstyrkan för färgat ljus (CLO) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Ljusstyrkan för färgat ljus varierar beroende på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.se/CLO.
** – Appen iProjection finns för Android- och iOS-enheter


Epson EB-1430Wi

Gör valfritt konferensrum interaktivt med Epsons nya projektor med exceptionellt kort projiceringsavstånd. Projektorn har touchfunktion och två interaktiva pennor, en hög ljusstyrka på 3 300 lumens och WXGA-upplösning som matchar upplösning och bildformat med de flesta bärbara datorers displayer. EB-1430Wi har en design med ultrakort projiceringsavstånd som gör att du kan presentera stora bilder på kort avstånd med minsta möjliga skuggor och reflexer.

[slideshow_deploy id=’1078′]

Kvalitetsbild
Epsons 3LCD-teknik garanterar högkvalitativa bilder med lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus, vilket ger intensiva färger och ljusstarka bilder, även i dagsljus, samt tre gånger klarare färger än ledande konkurrerande produkter*. HDMI-ingången gör att mötesdeltagarna får glädje av skarpa och klara projicerade bilder. Med en bild på upp till 100-tum kan man visa videokonferenser och presentationer från flera olika källor på en delad bild, utan att behöva kompromissa med bildstorleken.

Touch-funktion och två pennor
Använd dina fingrar för att anteckna direkt på displayen. Epsons interaktiva pennor är nu ännu mer responsiva och lättanvända än tidigare. Eftersom det nu finns två pennor kan kolleger arbeta samtidigt med olika pennattribut.

Trådlös projektor
Det trådlösa möjligheten via tillvalsadapter gör att du enkelt kan visa innehåll från en mängd smarta enheter via appen iProjection**. Man kan göra anteckningar på samma bild via fjärrstyrning, med funktionen för flera platser som gör det möjligt att ansluta upp till fyra nätverksanslutna projiceringssystem samtidigt.

Bättre styrning och samarbete
Detta interaktiva system för konferensrum kombinerar funktionerna hos projektorer för ultrakorta avstånd, interaktiva whiteboards och blädderblock i en integrerad flerfunktionsprodukt. Det nya läget för whiteboard-delning gör att konferensdeltagare kan visa och anteckna whiteboardens innehåll, från en rad olika smarta enheter utan att behöva någon särskild applikation.

VIKTIGA FUNKTIONER

 • Kvalitetsbild: Epsons 3LCD-teknologi garanterar högkvalitativa bilder
 • Touch-funktion och två pennor: Använd dina fingrar för att anteckna direkt på displayen
 • Konstruerad för företag: Dela innehåll från många olika enheter simultant
 • Delad duk: Se presentationer och en videokonferens samtidigt
 • Trådlös projektor: Innehåll kan visas trådlöst via tillvalsadapter för enklare delning av innehåll

Epson EB-1430Wi Datablad ikon-pdf

* – Jämfört med ledande DLP-projektorer med ett chip, för företag och utbildning, grundat på data från NPD mellan juli 2011 och juni 2012. Ljusstyrkan för färgat ljus (CLO) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Ljusstyrkan för färgat ljus varierar beroende på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.se/clo.
** – Appen iProjection finns för Android- och iOS-enheter


Philips Multipekskärm

BDL6526QT_00-RTP-global-001

Upptäck en ny nivå av interaktion
Kom närmare tittarna än någonsin tidigare. Den är snabb, exakt och otroligt tålig, och dess höga prestanda matchas av utmärkt tillförlitlighet och funktionalitet.
– 65-tums
– Edge LED
– Full HD
– Optisk pekning, 6 tryckpunkter

Full HD LED för enastående bilder med suverän kontrast
Bildkvalitet spelar roll. Vanliga skärmar har kvalitet, men du vill ha mer. Tänk dig skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

F400070039-FIL-global-001

Upplev fantastisk interaktivitet med äkta multipekfunktion
En helt ny nivå av interaktivitet är nu tillgänglig tack vare integrerad pekteknik. Ökad flexibilitet och optimal samtidig pekprestanda i kombination med utmärkta användningsmöjligheter ger dig den ultimata användarinteraktionen. Multipekskärmarna har automatisk pekigenkänning och USB-kontakten är HID-kompatibel, vilket ger sann plug-and-play.

Optisk multipekteknik för avancerad användarinteraktion
Sensorerna på sidan av skärmen ger dig perfekt klarhet samtidigt som du får multipekinteraktion, vilket ger möjligheter för nya, interaktiva program.

Skapa en allt-i-ett-lösning med tillvalsinsatsen OPS
Gör din skärm till en digital allt-i-ett-skyltningslösning och skapa ett skärmnätverk som är anslutet, smart och säkert. OPS (Open Pluggable Specification) är en branschstandardingång där du kan lägga till en OPS-standardiserad mediespelare. Den här kabelfria lösningen ger dig möjlighet att när som helst installera, använda eller underhålla din maskinvara.

SmartPower för energieffektivitet
Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

Hantera och kontrollera nätverket via fjärranslutning med SmartControl
Med SmartControl-programvarupaketet kan du fjärrstyra och hantera ditt nätverk med skärmar via RJ45 och RS232C. Du kan enkelt identifiera skärmarna och finjustera alla bildskärmsinställningar, inklusive upplösning, ljusstyrka, kontrast, videoväggkonfigurationer och kloning av dina inställningar i hela nätverket.

Verklig multipekfunktion med 6 samtidiga tryckpunkter
Få en mer interaktiv upplevelse med upp till 6 tryckpunkter samtidigt. Perfekt när du interagerar med flera användare samtidigt i programmet. De 6 tryckpunkterna innebär en mycket kostnadseffektiv lösning.


Sharp Professionell LCD-skärm med touch – 60-80″

Visa dina presentationer på stora touchskärmar i HD-kvalitet – Från 60 tum upp till 80 tum.

Genom att integrera en 176.6 cm Sharp LCD monitor, en högklassig touchskärm och en användarvänlig mjukvara för pennor, har Sharp skapat PN-L702B – ett idealt verktyg för möten, videokonferenser, presentationer, lektioner och andra situationer där kommunikation är viktigt. Resultatet är minimal ansträngning och maximal arbetsförmåga med denna nya LCD monitor med touch.

Specificationer 70″ (PN-L702B)

 • 70″ (176,6 cm diagonal skärm)
 • 1.920 x 1.080 upplösning
 • Integrerad Touchskärm
 • Kontrast 3.000:1
 • Full LED bakgrundsbelysning
 • Användarvänlig penn-mjukvara
 • Modul Slot System

[color-box color=”microservice”]

Epson Case Study

JM Entreprenad satsar på interaktiv teknik för mer effektiva och kreativa möten.
Epson Case Study – JM Entreprenad ikon-pdf

[/color-box]
[color-box color=”microservice”]

Intresseanmälan

[contact-form-7 id=”513″ title=”Interaktivt”]
[/color-box]